Cercar en aquest blog

Salutació de José Gran, (president de l’APIMA)

Benvolguts papàs i mamàs del CEIP Ca’n Bril de Sencelles.

El meu nom és José Gran i soc el president de l’associació de mares i pares de l’escola, l’APIMA.

Primer de tot, vull agrair a tots els nostres socis el gran esforç i interès que dediquen a l’educació i el desenvolupament dels nostres fills i filles. La junta directiva comença el nou curs amb tota la il·lusió per treballar i poder oferir als nins, pares, mestres i societat en general els millors recursos educatius, culturals i esportius que puguem disposar.

A més de la meva salutació, em dirigeixo a vosaltres per informar-vos de la gran tasca que es fa des de les distintes comissions, formades per pares i mares voluntaris que troben un espai de temps per du a terme tasques en benefici dels nins de l’escola, i vos encoratjo a tots a participar amb nosaltres de qualsevol manera que trobeu oportuna, ja sigui presencialment en les nostres activitats, o bé amb publicacions o suggeriments. Quans més serem, més i millor podrem fer.

Desitjo que aquest blog vos sigui útil i pugueu trobar allò que necessiteu i, no cal dir, que en cas contrari estarem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubta que ens podeu escriure a l’adreça presidenciabril@gmail.com.

Per concloure, vos suggereixo llegir la informació sobre “què és i per a què serveix una APIMA” i la informació que les distintes comissions vos donen sobre quina és la seva tasca, els seus objectius i les activitats que volen desenvolupar aquest proper curs. 

Quedo a la vostra disposició i vos desitjo un bon curs a tots i a totes.

José Gran